Този интериорен дизайн на апартамент в Бевърли Хилс впечатлява с красивите си и ярки цветове, които на места завладяват цялата стая, а друг път са под формата на акценти. Личи си, че всеки интериор на отделно помещение е обмислян с настроение и въображение, като същевременно отразява личните стилни предпочитания и разбирания на собствениците си, единият от които е взел по-дейно участие в цялостното обзавеждане.

 Интериорен дизайн с розов акцент

Собствениците на жилището са основателя на козметичната линия декоративни продукти "Too Faced Cosmetics" Джеръми Джонсън и партньорът му Джеръд Бландино, които живеят в него от две години и половина. Джеръми споделя, че при декорирането на дома си се е придържал към същите правила, които прилага в кариерата и в личния си живот: бъди верен на това, което обичаш, не се притеснявай да нарушаваш правилата и приеми собственото си усещане за стил.

Интериорен дизайн с акцент в розово

"Когато се съсредоточих върху целите ми, свързани с декора на този Бевърли Хилс дом осъзнах, че докато исках всичко да бъде бляскаво и стилно, истинският ми приоритет всъщност беше създаването на пространство, в което двамата с Джеръд можем да се чувстваме спокойни и у дома си, независимо дали сме сами или имаме гости", разказва Джеръми.

 Интериорен дизайн

"Леопардовите принтове ни карат да се чувстваме като у дома си, както и розовите кадифени канапета и висящите полилеи във всяка една стая", обясняват решенията си собствениците на жилището.

 Интериорен дизайн

"Моите декоративни вкусове се развиха благодарение на помощта на моята приятелка Мери Макдоналд, която ме научи на много неща за традиционните стилове интериорен дизайн, но когато се стигне до обзавеждането на моето лично пространство, същността на моя вкус и декоративните ми предпочитания остават непроменени", допълва Джеръми.

Интериорен дизайн

"Харесва ми луксът, смесен със забавни акцентни изблици на цвят, вдъхновени от "Too Faced" - моята компания за гримове."

 Интериорен дизайн син цвят

Любимото помещение на Джеръми е трапезарията с голяма светла и масивна маса, на която има достатъчно място за всичките им приятели, които често канят на вечеря. Според него стаята е много глем и точно обратното на скучна. Осветителните тела от средата на века над масата внасят забава, а цветовете в стилния интериор дизайн са свежи и възхитителни.

Интериорен дизайн трапезаря

Внушителната маса е направена по поръчка от антиквари в  Чикаго. "Толкова е тежка, че трябваше да подсилим пода заради нея. Кой да знае, че медта и мраморът тежат толкова много?"

Интериорен дизайн

От закупуването през избирането на дизайна на интериора за всяко едно помещение до преустройството на двора - всичко това е донесло голямо удовлетворение на собствениците в техния красив Бевърлихилски дом.

Интериорен дизайн скрин

Идеите относно обзавеждането и декора са предимно на Джеръми. Той се е постарал да изпипа до съвършенство всяко кътче, когато е взимал решения относно желания интериорен дизайн на хол, спалня, трапезария, кухня, коридор и баня. Това била най-голямата инвестиция на средства, която двамата са направили от началото на отношенията им, така че се притеснявал дали крайният резултат ще допадне на партньора му. Решенията, които взимал сам и без знанието на Джеръд го карали да се чувства изнервен и искал най-близкият му човек с когото живее да хареса всичко, което той самия обожавал.

Интериорен дизайнна кухня

"За да се наслаждавате на дома си, той трябва да отразява радостния дух в сърцето ви, така че се забавлявайте, когато ви хрумнат странни идеи за интериорен дизайн на спалня или изберете необичайни за интериорен дизайн на кухня решения. Винаги поставяйте по едно неочаквано нещо, на което сякаш не му е мястото там, където стои - като например антична вещ насред модерни интериори,  ексцентрично произведение на изкуството или килим с леопардов принт."

Интериорен дизайн цветове

  Автор: Габриела Тодорова