Тристаен апартамент в Ню Йорк е като сбъдната мечта, но конкретно този изглежда толкова ослепителен и спокоен, че като че ли е собственост на някой главен герой в романтичен филм. В него има дух, има история, има съдържание и простор, както и огромни прозорци и зашеметяващи библиотеки, които стигат от пода до тавана. Благоприятното му разположение на последния етаж позволява една част от тавана да бъде заменена от стъклени прозорци, които да предоставят навлизането на повече естествена светлина и мечтателна гледка към небето.

тристаен апартамент

Декорът на тази недвижима собственост е както добре изглеждащ, така и очарователно интригуващ. Целият тристаен апартамент е разположен върху площ от 278 квадратни метра и в него са обособени различни малки кътчета със специфично предназначение, всяко от които диференцирано от различни по вид, цвят и текстура мебели.

Тристаен апартамент

Цената му е 2 695 милиона долара и би бил идеалното място за семейство интелектуалци или писатели с много приятели, които обичат да правят коктейлни партита с отбрани гости.

Йонийските колони, сводестите тавани и подовете от твърда дървесина, които минават през всекидневната и трапезарията, внасят аристократичен характер на мястото.

Тристаен апартамент

В кооперацията, в която се намира този нюйоркскиапартамент с три стаи има още десет жилища, а също така  сградата предлага включени мазета и място за съхранение на велосипеди и автомобили.

Тристаен апартамент

Библиотеките с различни размери, могат да се наблюдават като нещо непреходно, което заема осезателна част от пространството във всяка стая. Почти няма стена, до която да няма облегната огромна вертикална или малка хоризонтална етажерка, препълнена с различни по дебелина и цвят книги. Огромната колекция от четива е още едно от нещата, които правят силно впечатление в това място.

Тристаен апартамент

Липсата на врати позволява на отвореното пространство да се усеща като огромно, докато единствено подовите настилки отделят различните помещения.

Обзавеждането в различните зони контрастира по един приятен начин, в който си личи афинитета към архитектурните класики и естествените материали.

Тристен апартамент

Камината предоставя усещане за топлина и уют. Липсата на отделени или малки пространства предоставя възможност топлината от гоящият е нея огън да се почувства и да се вижда почти от всяка част на този просторен тристаен апартамент.

Тристаен апартамент

Високите тавани с интригуващо оформление също визуално разграничават отделните пространства. Белите колони изглеждат величествено и правят обстановката още по-аристократична. Подовете от изтъркана дървесина изглеждат автентично и само на места са покрити с малки килими, които да центрират вниманието върху определената зона.

Автор: Габриела Тодорова

Редактор: Виктория Радева