Рок звездата Стинг обяви своя просторен мезонет, който се намира на 15 Central Park West в Ню Йорк, за продан. Жилището  се разпростира върху два етажа с обща площ от 503 квадратни метра, свързани с вътрешно извито стълбища, а терасата от 36 квадратни метра към него е по-голяма от някои апартаменти в Ню Йорк.

Mezonet Sting

Семейството на Стинг и Труди е готово да се раздели с това жилище, след като го е притежавало в продължение на почти цяло десетилетие. Като се има предвид емблематичният адрес на мезонета и просторните помещения, не е изненадващо да се осъществи продажба само 8 месеца, след като е пуснат на пазара за имоти - дори и с първоначална цена от 56 милиона долара.

Мезонет Стинг

Мезонетът разполага с офис, 4 спални и 5 бани, а почти всеки прозорец може да предложи изглед към Сентръл Парк и към града.  Безупречно завършеното жилищно пространство с високи тавани е грациозно изложено на два етажа и експертно конфигурирани помещения.

 Камина в мезонет Стинг

Уникална открита газова камина разделя хола от зоната с комфортни меки мебели за сядане, в непосредствена близост до която се намира библиотека с вградени лавици.

Мезонет

Другата страна на резиденцията предлага елегантна трапезария, понастоящем създадена с допълнителна зона за забавление и медии. Кухнята разполага с най-съвременни електрически уреди, включително два големи хладилника и две чекмеджета, уреди за готвене,  четири фурни и три миялни машини.

Луксозна баня в мезонет

Дори и за луксозно жилище, този мезонет може да предложи някои зрелищни нотки. Вместо стандартния комплект уреди в кухнята, купувачът ще получи два хладилника в пълен размер, една огромна поредица Wolf, четири фурни и три миялни машини Miele. В главния апартамент две гардеробни стаи и пищна спа-подобна баня са придружени от отделна парна баня с дъждовен душ.

Луксозна спалня в мезонет

Планът на етажите е специално предназначен за оригиналния и настоящ собственик. Второто ниво може да бъде достъпно чрез отделен вход от асансьора, предното спираловидно стълбище или задното стълбище от кухнята. Луксозната главна спалня има огромни прозорци с прекрасна гледка и френски врати. Към нея има и две гардеробни и отделна баня.

Луксозен хол с камина

Ако луксозното жилище и забележителните удобства в него не са достатъчни за потенциалните купувачи, жителите на сградата са запознати с множеството удобства, която тя сама по себе си предлага за своите обитатели. Между фитнес залата,  осветения от небето басейн, винарската изба, библиотеката, бизнес залата, парната баня със сауна и игралната зала, разположени върху площ от 1300 квадратни метра, има по нещо за всеки жител. Освен това разполага и с обслужващ персонал, гараж и външна тераса.

Мезонет в Ню Йорк

Трапезаря в мезонет

Библиотека в мезонет

Холна маса в луксозен мезонет