Дойде ли моментът да избираме подаръци за Коледа, се започва едно голямо чудене и лутане по магазините. Искаме да изберем най-хубавите подаръци за любимите ни хора, но в повечето случаи това се оказва доста трудна задача. 

Поради тази причина ние от Flat.bg сме подбрали 21 готини идеи за подаръци, които сме разделили на три групи :

 

Коледни подаръци За Нея

Модерно топло и меко одеяло за студените зимни вечери

Коледен подарък за жена 

 Ако мислите, че това да се подарява одеяло за Коледа е скучно и остаряло, помислете отново. В последните години модата на тези одеалца се превърна в тренд. И най-хубавото е, че хем са топли, хем модерни и оригинални. Това, което сме ви показали на снимката е един от моделите, има и други. Важното е да избягвате шареното и да се придържате към един цвят. Опаковайте го с панделка и сложете картичка, със сигурност ще я зарадвате с падръка за Коледа

 

Лъскав Скрънчи сет за коса 

 Коледни подаръци

 Така модерните и популярни ластици за коса наречени Скрънчи са страхотна идея за подарък за Коледа. Ако не сте сигурни какво точно представляват на снимката сме ви показали един от различните модели. Най-популярни са изчистените и семпли цветове като бежово, пепел от рози, бяло. Потърсете такива, които са качествени, предлагат се много ръчно изработени модели, които превъзхождат по изпълнение масовите. 

 

Пухкави пантофи с много чар 

 Подарък за Коледа

 Ето на такива готини пантофи, всеки би се зарадвал. Те са удобни, топлят изключително много и в същото време създават настроение, което ни е нужно през зимните месеци. Точно един такъв подарък е чудесна идея за Коледа. Само се уверете, че знаете кой размер носи, човека на когото ще ги подарите. 

 

 Красива кутия за бижута

Подара

 Всяка дама притежава бижута, които много често няма къде да прибере. Идеята за кутия за бижута е много практична и всъщото време може да бъде невероятно красива. Най-добре кутията е да има отделения за различни бижута, както и да бъде изработена качествено. Ние сме ви показали на снимката примерен вариат, който би се харесал на по-голямата част от жените. 

 

Копринена калъфка за възглавница в комплект с копринена маска за очи

Коледен подарък

 Както знаете коприната е наричана царицата на платовете, и това е защото тя е изключително благоприятна към кожата и косата. Коприната е нежна на допир, не създава допълнително триене по време на сън , което намалява възможността за образуване на така неприятните следи от сън по лицето. Нежна е и към косата като не я накъсва а лесно се плъзга по дължината й. Твърди се, че предотвратява образуването на бръчки и благодарение на естествените си антисептичени свойства не задържа прах и мръсотия, което е от огромна важност за кожата на лицето. Цените на тези калъфки не са ниски, но такъв подарък за Коледа ще бъде оценен високо от дамата, на която го подарите.

 

Луксозен сет от хавлии с бродирани инициали

Коледен подарък

 Знаете, че жените обръщат внимание на детайлите, именно затова можете да сте сигурни, че такъв комплект от хавлии с нейните инициали би я зарадвал изключително много. Това може да се определи като практичен и оригинален подарък за Коледа

 

Спа Комплект за пълен Релакс 

 Подаръци за Коледа

 Коя жена не обича разкрасителни и Спа процедури? Този подарък за Коледа би осигурил на Нея така нужното за жените освобождаване от стреса и грижа за тялото. Ако не намерите такъв готов комплект, бихте могли сами да подберете продуктите, да ги сложите в красива кутия и да я опаковате подобно на снимката. Сложете и малка картичка с послание за повече Релакс и Красота. 

 

Коледни подаръци За Него

 

Готин бележник   

Подарък за мъж

Мъжете обичат практичното и удобното. Идеята за  такъв тип бележник би се харесала на господата. Потърсете дали някъде не предлагат персонализиране, така подаръкът за Коледа ще стане още по-специален. 

 

 Стилен топъл шал 

Коледен подарък за мъж

 На мъжете също им става студено колкото и да не искат да го признаят. Ако решите да подарите шал, то това би било едновременно стилно и топло решение за Него. Има изобилие от мъжки шалове, изберете нещо качествено с по-изчистнен дизайн и цвят. 

 

Кожен кейс за телефон 

Коледен подарък

 Телефонът е най-използваната вещ в нашето ежедневие. Един такъв стилен кожен калъф като подарък за Коледа ще зарадва всеки мъж. Бъдете сигурни за модела телефон, който има човека на когото ще го подарите. 

 

Пуловер от качествена материя 

Подарък за Коледа

 Пуловерите влизат в употреба винаги когато навън стане студено. Те са стилни, елегантни и в същото време придават усещане за комфорт в ежедневието. Имате възможност да избирате измежду много различни материи и модели. Избягвайте тези с коледни шарки и еленчета, защото повечето такива подаръци за Коледа си остават на рафта в гардероба непокътнати. Изберете нещо, което може да се носи и съчетава с повече визии. 

 

Кожен Колан

Подарък за Коледа

 

 Един класически черен кожен колан никога не е излишен в гардероба на един мъж. Няма да сбъркате с този Коледен подарък, единственото за което трябва да се погрижите е точният размер за Него. 

 

 

Модерна раница с USB

 Подарък за Коледа

 Тази модерна раница е страхотен Коледен подарък за Него. Знаете, че раниците в ежедневието изместиха другите модели чанти и вече и мъже и жени все повече ги предпочитат. Ако намерите и раница подобна на тази на снимката с вградено Usb то можете да сте сигурни, че сте ударили в десетката с Коледния си подарък за него. 

 

Безжични слушалки 

Коледен подарък 

 Безжичните слушалки са толкова удобни, практични и готини, че могат съвсем спокойно да се подарят като Коледен подарък на всеки млад мъж. Когато ги избирате гледайте техните специфики и с кои модели телефони пасват. Издържливостта на батерията също е много важна, както и качетвото на звука, който възпроизвеждат.

 

 

 Коледни подаръци за Двойки

Чаши за двамата с готино послание

Подарък за Коледа

 Да подарите подобни чаши на вашите приятели за Коледа е готино и мило. А и си гарантирате, че всяка сутрин когато пият чая или кафето си ще се сещат за вас с усмивка. Ако тези на снимката ви харесват, но не откриете подобна опаковка можете и сами да постигнете този ефект. Проявете въображение и резултата ще ви изненада.  

 

Меки  халати с бродирани инициали 

Коледен подарък

 

 Тази идея за Коледни подаръци ще зарадва всеки. Планирайте поне една седмица време за гравирането на инициалите. Можете да купите халатите и след това да ги дадете за гравиране или да се възползвате от предложенията на фирми, които предлагат халати плюс бродиране. Подаръкът ви ще бъде запомнен и много използван.  

 

Книга с общи снимки и послания от незабравими моменти 

Подарък за Коледа

 Направете ваша книга със спомени и снимки. Отделете си поне две седмици за направата й. Изкарайте снимки от различни моменти заедно и напишете за всяка снимка спомен или посление към вашите приятели. Този подарък ще ги изненада и умили. Със сигурност тази "книга на моментите" ще се нареди достойно на рафта до другите им книги. Плюс това си остава за цял живот и след време когато я разглеждате заедно ще имате много за какво да си спомняте. 

 

Кошница пълна с изненади и лакомства 

Коледни подаръци

 Ако пък вашите приятели обожават шоколада, шампанското и изненадите, то подарък за Коледа от този тип е най-подходящия за тях. Продават се готови селектирани и опаковани, но отново ако не намерите такива можете да си я сглобите и опаковате сами, просто ще ви трябва повече време докато намерите нужното. При всички положения ще зарадвате хората, за които е предназначен този Коледен подарък.

 

 

Персонализирана дървена дъска за рязане 

Коледен Подарък

 

 Ако вашите приятели обичат да си готвят вкусотии в кухнята, то дървена дъска за рязане с гравирани техните имена би им харесало и би ги зарадвало изключително много. Очаквайте много снимки с мезе, салати и сирена да ви бъдат изпращани след това. Този подарък за Коледа ще бъде много практичен в тяхното ежедневие.

 

 

 Селекция от качетвен чай 

Коледен подарък

 

 Чудесен подарък за Коледа би било хубава селекция от качествен чай.Това е при положение, че вашите приятели обичат да пият чай. Потърсете в магазините за кафе или големите вериги магазини за подобни предложения. Ако решите да поръчате онлайн се уверете в сайта от който ще поръчате за качеството на продукта, 

 

 Спален комплект в неутрални цветове

Подарък за коледа

 

И последното ни предложение е Комплект от качествено спално бельо. Такъв подарък за Коледа се прави когато познавате много добре хората, на които ще бъде подарен. Съответно трябва да знаете размерите на тяхното легло, цвета в който е решена стаята и техните предпочитания. Ако пък знаете всички тези неща бъдете убедени, че вашите приятели ще се зарадват много на направения от вас Коледен подарък

 

Това бяха нашите предложения за Коледни подаръци. Надяваме се да сте намерили това, от което сте имали нужда.

Ако все още не сте украсили дома си за Коледа можете да погледнете нашите Идеи за Коледна украса

Пожелаваме ви здраве и щастливи празнични дни! 

Източник снимки: Pinterest.com

Автор: Виктория Радева