Cookie Consent by Privacy Policy website

Публикувайте недвижим имот на Flat.bg –просто, бързо и напълно безплатно!

Търсите начини да продадете или отдадете дома си? Публикувайки имота си на flat.bg, вие получавате пълен набор от екстри за реализиране му. Има повече начини от всякога да продадете дома си. Партнираме си с водещи компании като Booking.com, които предлагат алтернативни възможности, за да ви позволят безпроблемно да продавате, купувате наемате и отдавате краткосрочно вашите имоти. Добавете вашата обява, за да видите какви опции за продажба и отдаване под наем са достъпни за вас!


Публикувайте вашата обява в три лесни стъпки!

потенциални кредитополучатели

Направете вашата регистрация! Кликни на бутона

Директен контакти с кредитополучатели

Ако вече имате регистрация, Кликни на бутона

На страницата "Добави Обява" имате възможност да качите снимки и описание на вашия имот. Попълнете всички задължителни полета. Качете снимки на вашия имот и натиснете бутона „Публикувай“. Ако публикувате за първи път ще трябва да потвърдите обявата си. Ще Ви изпратим писмо с линк за потвърждение на посочения от Вас имейл. Ако вече имате пъбликувана обява, всяка следваща ще се публикува веднага или ще изчака преглед от модератор съгласно Общите условия, преди да стане активна.

Ипотечни кредити, Реклама и Бран  за Банки и кредитори

Тук сме, за да помогнем!

Ако срещате трудност в някоя от стъпките или имате препоръка може да ни пишете на контактната форма и/или да изпратите снимките и описанието на имота Ви на имейла посочен в контактната форма

! Достигнете до вашата целева аудитория в нашата мрежа за недвижими имоти. Ako не намирате вашия бранш или имате въпроси както и предложения, може да се свържете с нас и през контактната форма по долу!

Контактна форма

Flat.bg